Caracteristici Software

  Disc local criptat

  pic1
  4CLOUD Share creaza o zona de siguranta pe discul dumneavoastra local denumita “vault” sau seif. Toate dosarele si fisierele stocate in acest seif sunt protejate prin criptare 256-bit. Cand aplicatia “4CLOUD Share” este inchisa, toate seifurile devin invizibile si astfel, accesul neautorizat la datele private este imposibil. Seifurile vor fi vizibile si disponibile din orice aplicatie de management al fisierelor (Windows Explorer, Mac Finder) numai dupa pornirea “4CLOUD Share” si introducerea unei parole personale, cunoscuta doar de dumneavoastra.

  Protectie impotriva furtului

  pic2
  Pastrarea fisierelor locale criptate si protejate cu parola este doar o prima linie de aparare impotriva furtului de date. In cazul in care calculatorul este furat, “4CLOUD Share” foloseste un numar de serie unic asociat fiecarui echipament care va permite sa stergeti de la distanta toate fisierele din seifurile dumneavoastra in momentul in care o alta persoana incearca sa le acceseze. Optiunea de urmarire va poate arata pe hartile Google locatia unde se afla calculatorul dumneavoastra.

  Backup nelimitat

  pic3
  Discurile locale se pot defecta, calculatoarele pot fi furate, dar aceasta nu inseamna ca datele dumneavoastra se vor pierde. De fiecare data cand un fisier este adaugat sau modificat in seif, acesta este salvat si in cloud. Din moment ce fisierele au copii de rezerva pe servere redundante din cloud, “4CLOUD Share” ofera o recuperare instanta a datelor in caz de dezastru. Solutia de backup nelimitat este supusa termenelor din “Politica de Utilizare Corecta” care asigura toti utilizatorii de beneficierea in mod egal a resurselor din cloud.

  Versiuni ale fisierelor

  pic4
  Beneficiati de siguranta pentru datele dumneavoastra chiar si in caz de stergeri accidentale. “4CLOUD Share” pastreaza copii pentru seifurile dumneavostra timp de 14 zile, permitandu-va sa obtineti o versiune mai veche a oricarui fisier printr-o functie de restaurare disponibila in portalul online.

  Link catre fisiere

  pic5In loc sa trimiteti e-mail-uri cu atasamente de mari dimensiuni, optiunea “FileLink” va permite sa precizati doar un link catre fisierul dorit. Destinatarul va face click pe acel link si va descarca fisierul aflat pe serverul securizat din “4CLOUD Share” Cloud. Este disponibil un plugin pentru Outlook care genereaza instant link-uri catre fisiere in momentul in care dumneavoastra scrieti e-mail-ul

  Link catre foldere

  pic5
  “FolderLink” va permite sa oferiti acces la un dosar intreg de fisiere de pe serverul securizat. In loc sa initiati un download de fisiere (cum e in cazul optiunii “FileLink”), FolderLink redirectioneaza destinatarul catre o pagina web unde poate vizualiza si incarca fisiere. FolderLink este usor de utilizat si poate inlocui servicii mai complicate, cum ar fi FTP de exemplu.

  Controlul accesului

  pic5
  Partajarea de fisiere si trimiterea catre alte persoane accentueaza nevoia de a oferi o securitate suplimentara. FileLink si FolderLink includ urmatoarele optiuni: link-uri protejate cu parola, limitari ale numarului total de fisiere descarcate, date la care link-urile expira si devin nefunctionale.

  Monitorizarea descarcarilor de fisiere

  pic5
  Cand trimiteti date puteti avea neclaritati referitoare la receptionarea de catre destinatar. Atat FileLink cat si FolderLink va notifica prin e-mail atunci cand beneficiarul a descarcat un fisier care a fost partajat.

  Widget

  pic5
  Optiunea “4CLOUD Share” de integrare in site va ofera posibilitatea de a crea un widget pentru site-ul sau blog-ul dumneavoastra. Acest widget poate fi folosit pentru a partaja continutul oricarui folder din seif sau pentru a permite utilizatorilor sa incarce fisiere.

  Sincronizare automata

  pic5
  Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la sincronizarea datelor; pur si simplu salvati fisierele direct in seif si “4CLOUD Share” face restul. De fiecare data cand va conectati la aplicatie, “4CLOUD Share” scaneaza seiful si sincronizeaza automat fisierele care au fost adaugate sau modificate de catre membrii echipei.

  Setarile accesului la fisiere

  pic5
  Partajarea datelor dintr-un seif implica vizualizarea acelorasi fisiere pe discul local ca si ceilalti membrii ai echipei. Pe langa simpla vizualizare, mai puteti oferi altora drept de acces pentru a edita fisiere, puteti trimite invitatii noi sau link-uri care fisiere si foldere.

  Notificari pentru fisiere

  pic5
  Tineti evidenta evenimentelor de adaugare, stergere sau editare a unui fisier. Va puteti configura alerte prin e-mail cu privire la intregul seif sau doar la anumite fisiere care va intereseaza si puteti urmari orice modificare a datelor dumneavoastra.

  Cos de reciclare online

  pic5
  Cand stergeti un fisier din seif, acesta va fi sters pentru toate persoanele care partajeaza seiful respectiv. Daca stergerea a fost accidentala, aveti posibilitatea de a recupera fisierul din cosul de reciclare disponibil online.

  Delta Sync

  pic5
  “4CLOUD Share” utilizeaza tehnologia Delta Sync pentru a accelera procesul de sincronizare prin actualizarea doar a sectiunilor din fisiere care s-au modificat.

  Ignorarea de fisiere

  pic5
  Puteti avea fisiere cu caracter privat pe care nu doriti sa le partajati cu alti utilizatori, dar totusi sa le salvati in seif. Optiunea de ignorare a fisierelor va permite sa le marcati corespunzator pe discul local. De asemenea, aceasta optiune este utila atunci cand nu beneficiati de o conexiune la Internet potrivita pentru sincronizarea fisierelor de mari dimensiuni.

  Manager de fisiere online

  pic5
  Tabloul de bord online “4CLOUD Share” va ofera posibilitatea de a va administra fisierele de pe orice calculator utilizand o conexiune securizata. Puteti folosi managerul de fisiere pentru a vizualiza seifurile, incarca mai multe fisiere o data, muta, copia, edita fisiere, previzualiza imagini si partaja fisiere prin FileLink.

  Integrare cu Windows Explorer / Mac Finder

  pic5
  Interfata principala catre fisiere nu se modifica, optiunile “4CLOUD Share” sunt adaugate meniului disponibil prin click-dreapta in Windows Explorer / Mac Finder.

  Aplicatii mobile

  pic5
  “4CLOUD Share” dispune de 5 aplicatii mobile care permit accesul la fisierele dumneavoastra de pe orice platforma majora: iPhone, iPad, Android, Windows Phone si BlackBerry.

  Email2Folder

  pic5>
  Fiecare seif “4CLOUD Share” are asociata o adresa unica de e-mail permitandu-va sa trimiteti e-mail-uri cu atasamente; aceste fisiere vor fi apoi disponibile intr-un folder de unde le puteti revizui si muta intr-o locatie corespunzatoare

  Sincronizarea tuturor calculatoarelor

  pic5
  Sincronizati-va datele atat de pe calculatorul personal, cat si de pe cel de la birou, astfel incat sa aveti mereu acces la toate fisierele dumneavoastra, indiferent de calculatorul folosit.

Simulator preturi

Numar Utilizatori

€/luna

Numarul de utilizatori

Storage

GB
€/luna

Marimea spatiului de stocare in GB

Pret total estimativ
€/luna